STICHTING BLISS TO SHINE

Omdat niet alleen de kankerpatiënt, maar het hele gezin dagelijks te maken heeft met kanker.

Blissi Special Day

Een mooie titel voor de dag waarop we een wens vervullen voor een thuiswonend kind dat te maken heeft met kanker. Deze wensdag kan via onze website door nagenoeg iedereen aangevraagd worden, inclusief het kind waar het allemaal om draait. Tijdens de Blissi Special Day draait alles om het kind, en de rest van het gezin geniet mee. Even een dag niet bezig zijn met kanker, maar met kind-zijn. Samen genieten en herinneringen maken voor het leven, hoe lang dat ook mag duren.

Shine Day

De Shine Day is een jaarlijks terugkerend evenement van stichting Bliss to Shine. Iedereen is hierbij van harte welkom. Niet alleen de kankerpatiënt en naasten, maar ook buren, vrienden en desnoods die ene collega die altijd boodschappen voor je doet! Tijdens de Shine Day zijn er allerlei activiteiten, maar bijvoorbeeld ook informatiekraampjes. Je kunt er met gemak een dag mee vullen, met wat er allemaal te doen is! Het doel van de Shine Day is vooral om er even lekker uit te zijn.

Steun

Zowel de Shine Day als de Blissi Special Day organiseren en verzorgen wij geheel belangeloos. Het kost de mensen waar het om draait helemaal niets. Dat betekent dat wij volledig afhankelijk zijn van sponsoren en donateurs. Iedere bijdrage is meer dan welkom. Samen creëren we onbetaalbare momenten en herinneringen.

Stichting Bliss to Shine

Spanjaardsgoed 5a

3901 HC Veenendaal

085-0041234