Natascha Plate oncologiefysiotherapeut
Natascha Plate

Er zijn veel redenen te noemen om voor, tijdens, of na de behandeling tegen kanker naar een gespecialiseerd oncologiefysiotherapeut te gaan. De behandeling is vaak zo veelzijdig en complex, dat er veel bijwerkingen en klachten zijn waarbij we jou kunnen ondersteunen.

Een aantal voorbeelden

Wat kunnen wij voor je doen bij Fysiq Vision op het gebied van oncologiefysiotherapie:

  • Het voorbereiden van je lichaam op een oncologische behandeling, zodat je zo sterk en fit mogelijk de behandelperiode start
  • De beweeglijkheid van je lichaam weer terugbrengen, bijvoorbeeld na een operatie bij borstkanker waarbij de schouder daarna vaak beperkt is
  • Het behouden van je kracht en conditie tijdens en na je behandeling voor kanker (dus tijdens chemo- en/of radiotherapie)
  • Het opbouwen van kracht en conditie na je behandeling voor kanker
Persoonlijk en op maat

De behandeling is altijd op maat, omdat iedereen weer anders reageert op een oncologische behandeling. Je bepaalt samen met je behandelaar jouw traject zodat je optimale resultaten kunt bereiken. Indien oefenen in de sportzaal nog te belastend is of ter ondersteuning kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor oefenen in verwarmd water onder begeleiding van de geregistreerd oncologiefysiotherapeut. Alles om voor jou je herstel zou optimaal mogelijk te laten verlopen!

Net dat beetje extra zorg

Soms heeft een fysieke klachten niet direct te maken met de oncologische behandeling die je gehad hebt. Ook (juist) dan kan het fijn zijn om gezien te worden door een fysiotherapeut die meer kennis heeft van jouw medische achtergrond. Je kunt dus met alle klachten bij ons terecht!


Contactgegevens

Hoofdvestiging

Parallelweg 50,
3903 BC Veenendaal
0318-552565
fysiqvision@gmail.com

Locatie de Zuil
Hubert van Zuilenweg 7
3902 ZE Veenendaal
Telefoon: 0318-513383
fysiqvision@gmail.com

Natascha Plate oncologiefysiotherapeut