Mireille Korst - KMI Mammacare
Mireille Korst

Vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht, komen voor hun borstprothese en lingerie naar  KMI Mammacare in Nieuwegein. Tegenwoordig kun je echter ook in Veenendaal op de Parallelweg terecht om de week op vrijdag! Door onze persoonlijke aandacht, diverse modellen en merken borstprotheses en uitgebreid assortiment protheselingerie en –badkleding, krijgen onze klanten dat belangrijke extra steuntje in de rug.

Persoonlijke aandacht

Iedere vrouw is anders. Anders qua bouw, medische achtergrond en qua wensen. Mireille neemt daarom uitgebreid de tijd voor u. Want wat voor de ene vrouw geschikt kan zijn, hoeft de ander helemaal niet aan te spreken. Zo bent u verzekerd van optimale persoonlijke aandacht.

Ervaring heeft geleerd, dat men het vooral bij een eerste aanmeting vaak prettig vindt om iemand mee te nemen, dus neem uw partner of vriendin gerust mee. Mocht u echter niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan kom ik ook graag naar u toe.

Vergoeding

Uw basisverzekering vergoed standaard de aanschaf van uw borstprothese. KMI is SEMH gecertificeerd en kan daardoor de aanschaf van uw borstprothese rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. De frequentie van vergoeding voor een borstprothese kan per zorgverzekeraar verschillen en sommige zorgverzekeraars vergoeden ook uw protheselingerie, badkleding of zwemprothese. Neem dus voor alle zekerheid uw verzekeringspapieren en de verwijsbrief van de specialist mee als u naar ons toekomt.

Gediplomeerd Mammacare adviseur Mireille Korst is er vrijdag om de week om u te voorzien van advies en uw vragen te beantwoorden.


Contactgegevens

Fysiq Vision
Parallelweg 50
3903 BC Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-552565
Telefoonnummer Mireille: 06-51055104
www.kmimammacare.nl

KMI Mammacare