Welkom op onze site!

Als zorgverleners binnen de regio Gelderse Vallei hebben we een enorm gat in de (na)zorg geconstateerd bij de begeleiding van oncologie patiënten en hun omgeving en willen hier met zijn allen graag wat aan doen.

Ondanks dat kanker een enorme impact heeft op patiënten door alle lichamelijke, mentale en sociale consequenties voor hen en hun omgeving, wordt slechts een deel van de patiënten gewezen op de opties die men heeft voor nazorg.

De patiënt wil ons inziens graag in beeld blijven bij hulpverleners, ook nadat hij/zij klaar is in het ziekenhuis. Nu is het vaak zo dat de behandeling afgelopen is en je dan niet/nauwelijks meer terug hoeft naar het ziekenhuis. Eigenlijk begint alles dan pas, qua herstel! Dit is voor ons de reden geweest om deze samenwerking op te gaan starten.

Goed keuzes maken voor jezelf

Wanneer je niet weet welke keuzes je hebt als (ex-) kankerpatiënt, hoe moet je dan goed kiezen voor jezelf? We hopen met deze website je te laten zien welke mogelijkheden er zijn, zodat je voor jezelf kunt afwegen wat je zou willen (of op een evt later tijdstip) qua nazorg. Heb je vragen? Schroom dan niet om een kosteloos adviesgesprek aan te vragen of loop even binnen bij ons centrum in Veenendaal op de Parallelweg 50 voor meer informatie.