Er zijn veel redenen te noemen om voor, tijdens, of na de behandeling tegen kanker naar een oncologie-/oedeemfysiotherapeut te gaan. De behandeling is vaak zo veelzijdig en complex, dat er veel bijwerkingen en klachten zijn waarbij we jou kunnen ondersteunen.

De behandeling is altijd op maat, omdat iedereen weer anders reageert op een oncologische behandeling. Je bepaalt samen met je behandelaar jouw traject zodat je optimale resultaten kunt bereiken.

Soms heeft een fysieke klachten niet direct te maken met de oncologische behandeling die je gehad hebt. Ook (juist) dan kan het fijn zijn om gezien te worden door een fysiotherapeut die meer kennis heeft van jouw medische achtergrond. Je kunt dus met alle klachten bij ons terecht!

We werken binnen Fysiq Vision Veenendaal met een oncologiecarroussel. Dat betekent dat je bij een intakegesprek zowel de oncologiefysiotherapeut, de oedeemfysiotherapeut als de diëtist ziet. Samen stellen we dan een plan op dat we met je bespreken en indien je nog aanvullende zorg wenst regelen we dit ook voor je. Uiteraard kan het ook zo zijn dat je alleen maar informatie wenst of niet bij alle disciplines wilt/kunt starten. Alles is bespreekbaar! We maken het zo dat jij de regie hebt over de mogelijke behandelingen, maar wel goed op de hoogte bent van alle mogelijkheden regionaal qua kwalitatief goede (na)zorg.

medewerkers fysiq vision