Veronique Tonino

 

Hoi, ik ben Veronique Tonino, re-integratieconsultant bij Re-turn.

Als je hoort, dat je kanker hebt, dan staat je wereld op zijn kop. Je komt in een medisch traject terecht maar ook word je leven vaak beheerst door onmacht, onzekerheid en angst. Dit laatste kan ook zeker voor je naasten gelden.

Als ervaringsdeskundige heb ik gemerkt, dat het fijn is als je iemand hebt, die onafhankelijk is een tijdje met je meeloopt, naar je luistert en waar je jouw gedachtes en emoties mee kan delen. Iemand die je spiegelt, je praktische tips geeft en je ook ondersteunt en begeleidt met je werk, je collega’s en/of leidinggevende.

 

Als je na een medisch traject tot rust komt, val je soms in een gat. Iedereen is blij dat het goed met je gaat en gaat weer zijn eigen weg, je blijft achter met je vragen en gedachtes. Je hebt nu meer tijd en je ervaart misschien wat er allemaal is gebeurd.

Door mijn open houding maak ik gemakkelijk contact en verbinding waarbij ik goed kan schakelen op verschillende niveaus. Door mijn rustige en geduldige manier van luisteren en juiste vraagstelling ga je makkelijk een vertrouwelijk gesprek met mij aan.  Met mijn positieve instelling werk ik intuïtief, transparant, praktisch en resultaatgericht.

Het resultaat van een re-integratietraject?
  • Betere balans
  • Je komt weer in je kracht
  • Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen (werkbare) leven

Re-turn is de enige in kanker gespecialiseerde verzuim en re-integratiebegeleider van Nederland. Re-turn weet alles over werk en kanker en helpt bij het vinden van balans tussen werk, privé en herstel.
Re-turn werkt voor werknemers, werkgevers, zelfstandigen en verwijzers als verzekeraars en arbeidskundigen. Re-turn geeft iedereen met kanker en betaald werk grip op hun situatie en perspectief op een nieuw werkzaam bestaan

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Veronique Tonino, van Re-turn


Contactgegevens

Fysiq Vision
Parallelweg 50
3903 BC Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-552565
Telefoonnummer Veronique: 06-55141809
www.re-turn.nl

Return-logo-2